Det här är Credic

Vi på Credic strävar efter att ge våra användare den mest individuella och rättvisa jämförelsen av korten på marknaden för att Du som användaren ska känna sig nöjd i att få den deal som passar Dig bäst!
Vi tror på finansiell frihet och ett steg på vägen dit är att kunna använda sig av kreditkort, det låser upp många ekonomiska fördelar jämfört med kontokort. Om kontokort är det Du letar efter jämför vi självklart dessa också!

Varför oss?

Vi strävar efter att med aktuella uppgifter och information göra användarupplevelsen så smidig som möjligt, och för att Du som användare ska få den bäst skräddarsydda dealen möjligt.

På marknaden finns många oseriösa aktörer. Vi strävar till skillnad mot många av dessa för att Du ska få den bästa dealen, inte banken. Vi presenterar direkt det viktiga utan en massa extra steg. Vårt mål är att Du ska få det bästa kortet för Dig, allt annat är irrelevant.

Kontakta oss

x

Credic

© 2021 Credic AB. Alla rättigheter förbehållna. Credic.se visar bara kortdata från företagens hemsidor. Vi reserverar oss för fel och ändringar. För komplett och uppdaterad information, se företagens hemsidor.

Kontakt

Org nr: 559305-5865